התחברות אוטומטית למערכות המידע של אוניברסיטת תל אביב Updated: 24/07/2026.
Users
21
+5 in 30 days
Rating
0.0 / 5
unchanged in 30 days
Ratings
0
0 in 30 days
Store rank
#153K
#127K among extensions
Version
1.1
updated 25 Jul 2026
Users
monthly, 6 months
Latest, 21 Oct 2026:21 usersMove the mouse over the chart for any month
Ratings count
monthly, 6 months
Latest, 21 Oct 2026:0 ratingsMove the mouse over the chart for any month
The Chrome Web Store rounds user counts down to the leading digit, so the user line moves in steps. The ratings count is exact and is the better signal of real adoption.
About TAU Auto Login - Tel Aviv University - אוניברסיטת תל אביב
מזין פרטי התחברות אוטומטי.
פרטיות מעל הכל: הפרטים שלכם נשמרים אך ורק מקומית על הדפדפן שלכם (chrome.storage.local). שום מידע אינו נשלח לשום שרת חיצוני.
נמאס לכם להקליד תעודת זהות, שם משתמש וסיסמה בכל פעם שאתם נכנסים למודל?
הכירו את Auto Login University
התוסף פותח במיוחד עבור סטודנטים באוניברסיטת תל אביב כדי לפשט את תהליך ההתחברות למערכות המידע השונות, ומאפשר לכם להגיע למה שחשוב באמת אפילו בלי לחיצת כפתור אחת.
איך זה עובד?
התקנה חד-פעמית: ברגע שתתקינו את התוסף ותיכנסו בפעם הראשונה לאחד מאתרי האוניברסיטה (כמו מודל או MyTAU), תקפוץ חלונית קלה ונוחה.
הזנת פרטים: הזינו את תעודת הזהות, שם המשתמש והסיסמה שלכם פעם אחת בלבד.
כניסה אוטומטית: מפה והלאה – בכל פעם שתגיעו לעמוד ההזדהות, התוסף ימלא את כל השדות בשבריר שנייה וילחץ עבורכם על "כניסה" באופן אוטומטי!
פיצ'רים חכמים שכלולים בתוסף:
מנגנון זיהוי שגיאות חכם: הקלדתם פרט לא נכון? שיניתם סיסמה באתר האוניברסיטה? אין בעיה! התוסף מזהה בזמן אמת את הודעת השגיאה של האתר, מקפיץ מחדש את החלונית ומאפשר לכם לעדכן את הפרטים בקלות מבלי להיתקע.
תמיכה מלאה בכל עמודי ההזדהות: עובד בצורה חלקה גם בעיצוב החדש וגם בעיצוב הישן של מערכות ה-SSO (כולל Moodle, MyTAU, האזור האישי ועוד).
שינוי ועדכון פרטים ידני: רוצים לעדכן סיסמה מראש? פשוט לחצו על סמל התוסף בסרגל הכלים של הדפדפן, שנו את הפרטים ולחצו על "שמור".
פרטיות מעל הכל: הפרטים שלכם נשמרים אך ורק מקומית על הדפדפן שלכם (chrome.storage.local). שום מידע אינו נשלח לשום שרת חיצוני.
התקינו עכשיו וחסכו זמן יקר בכל כניסה מחדש למערכות הלימודים!